Uw doos met deksel volledig op maat

Dekseldozen, ook wel bekend als paraatdozen, zijn uiterst praktische en veelzijdige verpakkingsoplossingen. Deze dozen bestaan uit twee delen die naadloos over elkaar passen, waardoor uw goederen veilig en stevig worden verpakt. De stevige constructie van de dekseldoos zorgt ervoor dat deze geschikt is voor het verzenden van verschillende producten met diverse afmetingen en vormen. U kunt deze verpakking hierdoor inzetten in verschillende sectoren.

Bij Spee golfkarton maken we uw dekseldozen volledig op maat, zodat ze perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij zorgen voor de ideale afmetingen en stevigheid van de dekseldoos om uw goederen optimaal te beschermen. Bovendien kunnen we uw dekseldozen voorzien van een bedrukking. Ontdek nu hoe u uw producten veilig en professioneel kunt verzenden met onze hoogwaardige dekseldozen.

Direct contact opnemen

Dekseldozen Spee golfkarton

Kenmerken van dekseldozen

Een doos met deksel heeft verschillende kenmerken die het een praktische en veelzijdige verpakkingsoplossing maakt voor diverse producten: 

  • Tweedelige constructie: Dekseldozen bestaan uit een basisdoos en een afzonderlijke deksel voor een stevige en veilige sluiting van de verpakking.
  • Eenvoudig te openen en sluiten: De dekselconstructie maakt het gemakkelijk om de doos te openen en te sluiten, waardoor de toegang tot de inhoud snel en moeiteloos verloopt.
  • Stapelbaarheid: Dekseldozen zijn ontworpen om stabiel op elkaar te kunnen worden gestapeld. Dit maakt de doos geschikt voor georganiseerde opslag en efficiënt gebruik van ruimte.
  • Bescherming van de inhoud: De stevige bodem en deksel zorgen voor een veilige sluiting en bieden bescherming aan de inhoud tegen stof, vuil en lichte stoten.
  • Diverse formaten beschikbaar: Wij leveren onze dekseldozen volledig op maat in alle gewenste afmetingen, wat ze geschikt maakt voor een breed scala aan producten en toepassingen.
  • Professionele presentatie: Onze dekseldozen kunnen worden bedrukt met aangepaste ontwerpen en branding, waardoor ze een professionele en gepersonaliseerde uitstraling krijgen.

 

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Dekseldozen op maat bedrukken

Bij Spee Golfkarton bieden we de mogelijkheid om uw doos met deksel volledig op maat te produceren in ieder gewenst formaat. Daarnaast voorzien wij in het bedrukken van uw dekseldozen met uw logo, merknaam of andere informatie. Hiervoor maken we gebruik van verschillende hoogwaardige bedrukkingstechnieken, waaronder flexo, digitale en offset bedrukkingen.

Het kiezen voor een op maat gemaakte en bedrukte dekseldoos stelt u in staat om een professionele uitstraling te creëren voor uw verzendingen. Bovendien kan de bedrukte dekseldoos bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw merk. Met onze oplossingen voor op maat gemaakte en bedrukte dekseldozen kunt u een krachtige indruk achterlaten bij uw klanten en uw verzendverpakkingen naar een hoger niveau tillen.

Ontdek de mogelijkheden

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Kartonnen dozen met deksel kopen

Wij begrijpen het belang van een naadloze en professionele verzending van uw producten voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij op maat gemaakte dozen met deksel die perfect aansluiten op de grootte en vorm van uw te verpakken producten.

Dankzij onze Just in Time levering en extra opslagmogelijkheden, kunt u aan strakke deadlines voldoen en uw verzendingen efficiënt laten verlopen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen voor uw dozen met deksel. Samen zorgen we voor een succesvolle en professionele verzending van uw producten, waarbij u vertrouwt op hoogwaardige en op maat gemaakte verzendverpakkingen van Spee golfkarton.

Vrijblijvend contact opnemen

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het