Verzenddozen op maat

Onze verzenddozen zijn geschikt voor het veilig verpakken en verzenden van diverse goederen. De verzenddozen worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder E-commerce, retail en logistiek. Ze bieden een betrouwbare en stevige verpakkingsoplossing die de inhoud beschermt tegen mogelijke transportschade. 

Daarnaast worden onze verzenddozen volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunnen ze optimaal worden gebruikt voor het verpakken van producten met verschillende afmetingen, vormen en kwetsbaarheid. Het gebruik van hoogwaardige verzenddozen zorgt niet alleen voor een veilige verzending van uw goederen, maar draagt ook bij aan de merkidentiteit en klanttevredenheid van uw bedrijf. U kunt uw verzenddozen bij ons laten bedrukken. Bedrukking van de dozen met het bedrijfslogo, contactgegevens of andere informatie zorgt voor een professionele uitstraling. Ontdek nu hoe onze verzenddozen kunnen bijdragen aan een succesvolle en efficiënte verzending van uw goederen.

Ontdek de mogelijkheden

Verzenddozen op maat van Spee golfkarton

Kenmerken van verzenddozen

Verzenddozen hebben verschillende kenmerken die deze soort doos geschikt maakt voor het verzenden van goederen:

  • Stevige constructie: Verzenddozen zijn gemaakt van sterk golfkarton om de inhoud te beschermen tijdens het transport.
  • Eenvoudig te sluiten: Verzenddozen zijn voorzien van gebruiksvriendelijke vouw- en sluitsystemen aan de boven- en onderkant, die eenvoudig kunnen worden geactiveerd door middel van tape, lijm of een optionele plakstrip of zelfklevende sluiting.
  • Verschillende formaten: Wij leveren onze verzenddozen volledig op maat. Hierdoor zijn deze dozen in verschillende maten beschikbaar om aan de behoeften van uw specifieke producten te voldoen.
  • Bedrukte zijden: Wij bieden de mogelijkheid om uw verzenddozen te bedrukken met logo's of andere informatie om de identificatie en traceerbaarheid te vergemakkelijken.
  • Inklapbaar en stapelbaar: Verzenddozen kunnen worden ingeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor ze weinig opslagruimte innemen, en ze kunnen gemakkelijk op elkaar worden gestapeld.
  • Lichtgewicht: Hoewel ze stevig zijn, zijn verzenddozen over het algemeen licht van gewicht om te voorkomen dat het totale verzendgewicht te zwaar wordt.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Verzenddoos laten bedrukken met logo

Bij Spee golfkarton bieden we u de mogelijkheid om uw verzenddozen te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp naar keuze. Door uw webshop verpakkingen te voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking, kunt u uw branding versterken en een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten. We bieden verschillende bedrukkingstechnieken van de hoogste kwaliteit. Onze flexo- en offset bedrukkingen zijn perfect voor hoogwaardige verzenddozen met een professionele uitstraling. Daarnaast kunnen onze digitale bedrukkingen vrijwel elk design en zelfs foto's van hoge kwaliteit aan, waardoor u alle vrijheid heeft om uw verzendverpakkingen uniek en opvallend te maken.

Contact opnemen

Duurzame verzendverpakkingen

Bedrijven realiseren zich dat duurzaam ondernemen niet alleen een morele verplichting is, maar ook een slimme strategie om aan de verwachtingen van milieubewuste klanten te voldoen. Als webshop of onderneming is het dan ook raadzaam om bewust te kiezen voor duurzame verzendverpakkingen. Bij Spee golfkarton begrijpen we het belang van duurzaamheid en zetten we ons in voor een groenere toekomst. Wij bieden dan ook uitsluitend FSC-gecertificeerde dozen en verpakkingen. Door voor onze producten te kiezen, kunt u op een eenvoudige en voordelige manier bijdragen aan een beter milieu.

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Kartonnen verzenddoos kopen

Spee golfkarton is uw dozen leverancier voor hoogwaardige en duurzame verzendverpakkingen. Onze focus ligt op efficiëntie en klanttevredenheid, waarbij ons Just in Time leveringsproces ervoor zorgt dat u altijd op het juiste moment voorzien wordt van hoogwaardig golfkarton. Wij begrijpen dat het verpakken en verzenden van uw goederen cruciaal is voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij verzenddozen op aanvraag en volledig op maat, ongeacht de grootte of vorm van uw producten. Bovendien kunnen we uw verzenddozen bedrukken om bij te dragen aan uw merkidentiteit en marketinginspanningen. Dankzij onze snelle levering en extra opslagmogelijkheden kunt u aan uw deadlines voldoen en uw verzendingen efficiënt laten verlopen. Naast verzenddozen, kunt u bij ons ook terecht voor uw doos met vakverdeling, Amerikaanse vouwdoos, stansdoos, UN dozen en nog veel meer.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen voor uw verzenddozen. Samen streven we naar een naadloze en professionele verzending van uw producten, waarbij uw merk en de bescherming van uw goederen altijd voorop staan.

Neem direct contact op

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het