Kartonnen trays bij Spee golfkarton

Kartonnen trays zijn er in diverse constructies en zijn in vele sectoren bruikbaar. Deze trays worden veelvuldig gebruikt als verpakkingsoplossing voor een grote hoeveelheid aan producten, variërend van voedingsmiddelen en dranken tot elektronica en medische producten.

Wij werken uitsluitend op aanvraag en maken uw kartonnen trays volledig op maat. Hierdoor kunnen ze optimaal worden gebruikt voor het verzenden, opslaan of presenteren van producten met verschillende afmetingen en vormen. Het gebruik van hoogwaardige kartonnen trays zorgt niet alleen voor een veilig transport van uw goederen, maar draagt ook bij aan professionele presentatie van uw producten. Bij Spee Golfkarton kunt u uw kartonnen trays bovendien laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, contactgegevens of andere informatie. Ontdek hoe onze op maat gemaakte kartonnen trays kunnen bijdragen aan een succesvolle en efficiënte verpakking van uw goederen.

Vrijblijvend contact opnemen

Kartonnen trays op maat bij Spee golfkarton

Kenmerken van kartonnen trays

Kartonnen trays hebben verschillende kenmerken die ze een praktische keuze maken voor presentatie, opslag en transport van goederen in verschillende industrieën:

  • Veelzijdige vormgeving: Wij leveren onze kartonnen trays volledig op maat in verschillende vormen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor het presenteren en vervoeren van diverse producten.
  • Stevige ondersteuning: Wij vervaardigen onze trays van sterk en duurzaam golfkarton, waardoor ze een solide ondersteuning bieden aan de producten die erin geplaatst zijn.
  • Stapelbaarheid: Kartonnen trays zijn ontworpen om gemakkelijk op elkaar te kunnen worden gestapeld voor een georganiseerde presentatie en stabiele transportmogelijkheden.
  • Geschikt voor branding: Onze trays kunnen worden bedrukt met aangepaste ontwerpen en logo's om effectief uw merkbekendheid te vergroten.
  • Gemakkelijk op te zetten: Kartonnen trays worden plat geleverd en kunnen snel en moeiteloos worden opgezet.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Trays laten bedrukken voor een onderscheidende indruk

Bij Spee Golfkarton bieden we de mogelijkheid om kartonnen trays te laten bedrukken, waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Het bedrukken van kartonnen trays stelt u in staat om uw producten op een professionele en herkenbare manier te presenteren aan klanten. Wij werken met verschillende druktechnieken, waaronder offsetdruk, digitale druk en flexodruk. Met een offset bedrukte doos kunnen we scherpe en heldere afbeeldingen en tekst met levendige kleuren produceren, waardoor het ideaal is voor het bedrukken van grotere volumes kartonnen trays. Digitale druk is een moderne en flexibele druktechniek die perfect is voor het bedrukken van kleinere volumes kartonnen trays. Deze techniek biedt een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid. Flexodruk is een andere veelgebruikte druktechniek die we gebruiken voor het bedrukken van kartonnen trays. Het maakt gebruik van flexibele drukplaten en kan worden toegepast op zowel grote als kleine volumes trays. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw kartonnen trays kunnen voorzien van een hoogwaardige en unieke bedrukking.

Ontdek de mogelijkheden

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Ontdek onze kartonnen trays

Uw product moet tijdens transport onbeschadigd blijven en wanneer het in het schap staat, moet uw tray opvallen en indruk maken. Daarom hebben wij geen standaard trays op voorraad, maar maken we alles op maat voor onze klanten. Onze persoonlijke aanpak en snelle levertijden stellen ons in staat om de ideale oplossing te bieden voor uw verpakkingsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar kartonnen trays voor specifieke productafmetingen of unieke ontwerpeisen, wij zorgen ervoor dat de trays perfect aansluiten op uw wensen en eisen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte oplossingen voor kartonnen trays. Samen streven we naar een naadloze en professionele verzending en presentatie van uw producten, waarbij uw merk en de bescherming van uw goederen altijd onze hoogste prioriteit hebben.

Vrijblijvend contact opnemen
 

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het