Wikkeldozen op maat bij Spee golfkarton

Wikkeldozen (Fefco 409) bieden een uitstekende verpakkingsoplossing voor het verzenden van uw producten, met name voor uw platte of langwerpige producten. Deze stevige golfkarton dozen worden geleverd als platte golfkartonnen platen met vouwlijnen, waardoor u de verpakking eenvoudig om het product heen kunt wikkelen. Dit zorgt voor een stabiele en veilige verpakking.

Wij leveren onze wikkeldozen op aanvraag en volledig op maat. Dit betekent dat u de afmetingen kunt aanpassen aan uw specifieke producten, waardoor uw producten strak verpakt kunnen worden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw wikkeldozen bij ons te laten bedrukken. Voeg uw bedrijfslogo, contactgegevens of andere informatie toe om een professionele uitstraling te geven aan uw verzendingen. Ontdek hoe onze wikkeldozen ervoor kunnen zorgen dat uw platte en langwerpige producten veilig en beschermd aankomen op hun bestemming.

Ontdek de mogelijkheden

Wikkeldozen van Spee golfkarton

Kenmerken van onze wikkeldoos

Onze wikkeldozen zijn ontworpen om te voorzien in de vereisten van uw verzendingen, met bijzondere aandacht voor de bescherming van langwerpige en platte producten. Enkele kenmerken van onze wikkeldozen:

  • Stevige constructie: Onze wikkeldozen zijn gemaakt van stevig golfkarton, waardoor ze bescherming bieden aan producten tijdens transport en opslag.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten: Deze dozen kunnen snel en gemakkelijk worden opgezet, waardoor de verpakkingsprocessen efficiënter worden.
  • In ieder gewenst formaat leverbaar: Wij leveren onze wikkeldozen op aanvraag en volledig op maat. Hierdoor zijn deze dozen volledig aan te passen op uw specifieke producten.
  • Bedrukking: Wikkeldozen bieden de mogelijkheid om logo's en andere bedrijfsinformatie op de buitenkant te bedrukken, wat bijdraagt aan merkherkenning en productidentificatie.
  • Ideaal voor platte en lange producten: De langwerpige vorm van een wikkeldoos maakt deze geschikt voor het verpakken van platte en lange producten.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Wikkeldozen van duurzaam golfkarton

Onze wikkeldozen zijn van hoogwaardige kwaliteit, gekenmerkt door stevigheid en betrouwbaarheid. Bovendien zijn al onze wikkeldozen gemaakt van duurzaam en recyclebaar golfkarton. Wij leveren namelijk uitsluitend verpakkingen van FSC-gecertificeerd golfkarton. Dit certificaat waarborgt dat alle materialen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, waardoor onze wikkeldozen een verantwoorde en milieubewuste keuze zijn voor zowel consumenten als bedrijven.

Contact opnemen

Op maat gemaakte wikkeldozen voor ieder product

Elk product heeft unieke afmetingen en specificaties, daarom produceren wij onze wikkeldozen volledig op maat in ieder gewenst formaat. Of het nu gaat om kleine of grote wikkeldozen, wij zorgen ervoor dat uw producten perfect worden beschermd tijdens het verzendproces.

Bovendien bieden wij de optie om uw wikkeldozen te laten bedrukken met uw logo, merknaam of andere informatie. Met behulp van onze geavanceerde flexo, digitale en offset bedrukkingstechnieken kunnen we uw merkimago op een professionele en aantrekkelijke manier op de verpakking laten verschijnen. Een op maat gemaakte en bedrukte wikkeldoos biedt niet alleen een strakke en verzorgde uitstraling, maar kan ook bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw merk.

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Wikkeldoos op maat bestellen

Met onze hoogwaardige en duurzame wikkeldozen bent u verzekerd van een betrouwbare verpakkingsoplossing. Spee Golfkarton staat bekend om efficiëntie en klanttevredenheid en met ons Just in Time leveringsproces bent u altijd tijdig voorzien van kwalitatieve golfkarton verpakkingen. Wij begrijpen dat het veilig verpakken en verzenden van uw producten van essentieel belang is voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij onze wikkeldozen volledig op maat, afhankelijk van de afmetingen of vorm van uw producten. Bovendien kunnen wij uw wikkeldozen bedrukken om uw merkidentiteit te versterken.

Met onze snelle levering en extra opslagmogelijkheden zorgen we ervoor dat u moeiteloos aan al uw deadlines kunt voldoen en uw verzendprocessen efficiënt kunt laten verlopen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen voor wikkeldozen.

Neem direct contact op

 

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het