Postdozen op maat

Onze postdozen, ook wel bekend als postpakketdozen, zijn geschikt voor uw verzending met post- en pakketbezorging en zijn speciaal ontworpen om uw goederen veilig te verpakken en te verzenden. Deze dozen bieden een betrouwbare en stevige oplossing die de inhoud beschermt tijdens het transport.

Wij maken onze postdozen volledig op maat, zodat ze perfect aansluiten op de afmetingen, vormen en kwetsbaarheid van uw producten. Dit optimaliseert niet alleen het gebruik van de dozen, maar zorgt er ook voor dat uw goederen veilig en beschermd aankomen bij uw klanten. Bovendien kunnen we uw postdozen bedrukken met uw bedrijfslogo, contactgegevens of andere relevante informatie, waardoor uw pakketten een professionele uitstraling krijgen. Om het gebruiksgemak te vergroten, bieden we ook de mogelijkheid om een handige zelfklevende sluitstrip en scheurperforatie aan de postdozen toe te voegen. Ontdek nu zelf hoe onze postdozen kunnen bijdragen aan een succesvolle en efficiënte verzending.

Direct contact opnemen

Postdoos op maat van Spee golfkarton

Kenmerken van kartonnen postdozen

Postdozen zijn praktische en veelzijdige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de eisen van verzending via post. Enkele kenmerken die postdozen ideaal maken voor veilige en efficiënte verzending van diverse producten:

  • Compact ontwerp: Postdozen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de postnormen, waardoor ze een compacte en gestroomlijnde verpakking bieden voor een breed scala aan producten.
  • Eenvoudige montage: Deze dozen worden plat geleverd en zijn gemakkelijk op te zetten. Dit bespaart tijd tijdens het inpakproces.
  • Veilige sluiting: Postdozen zijn voorzien van een zelfklevende sluitstrip en stevige klep- of insteeksluiting die ervoor zorgt dat de inhoud goed beschermd blijft tijdens het transport.
  • Diverse formaten: Wij leveren onze postdozen volledig op maat. Hierdoor zijn deze dozen beschikbaar in verschillende formaten zijn ze geschikt voor het verpakken van kleine tot middelgrote producten.
  • Personalisatiemogelijkheden: Onze postdozen kunnen worden bedrukt met aangepaste ontwerpen, logo's of branding, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en merkherkenning.
  • Stevige constructie: Onze postdozen worden vervaardigd van hoogwaardig golfkarton, waardoor ze bestand zijn tegen scheuren en andere beschadigingen en de inhoud beschermd blijft tijdens verzending.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Postdoos laten bedrukken

Het versturen van producten moet niet alleen praktisch zijn, maar het biedt ook een kans om uw merk te promoten en boven uw concurrentie uit te stijgen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om uw postdozen te bedrukken met uw logo, een foto of een ander design. Met onze hoogwaardige druktechnieken zorgen wij ervoor dat uw bedrukte postdozen professioneel overkomen. Onze flexo- of offset bedrukkingen zijn uitermate geschikt om postdozen een professionele uitstraling te geven.

Ontdek de mogelijkheden

Bijdragen aan het milieu met een duurzame postdoos

Als verantwoordelijk bedrijf kunt u bewust kiezen voor onze duurzame postdozen en zo uw bijdrage leveren aan een beter milieu. Onze postdozen zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast maken we optimaal gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, waardoor we verspilling van verpakkingsmaterialen minimaliseren. Niet alleen draagt dit bij aan een beter milieu, het biedt tevens voordelen voor uw bedrijf. Kies voor onze duurzame postdozen en maak een positieve impact op het milieu, terwijl u tegelijkertijd uw professionele en zakelijke imago versterkt.

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Kartonnen postdoos kopen

Wij begrijpen dat een efficiënt verpakkingsproces en tevreden klanten essentieel zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij maatwerk postdozen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften, ongeacht de grootte of vorm van uw producten. U kunt ook kiezen voor bedrukking om uw postdozen een professionele uitstraling te geven en uw merkidentiteit te versterken.

Met ons Just in Time leveringsproces staan wij garant voor snelle en tijdige leveringen van hoogwaardig golfkarton, zodat u altijd op het juiste moment voorzien wordt van de benodigde postdozen. Bovendien bieden we extra opslagmogelijkheden om aan uw logistieke uitdagingen te voldoen en uw verzendingen efficiënt te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze unieke postdozen uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het