Eindloos karton voor verpakkingen op maat

Eindloos karton, ook wel fanfold of Endloss-wellpappe genoemd, is geschikt voor het verpakken en verzenden van diverse producten. Het karton is ideaal voor het op maat maken van een verpakking en wordt vaak gebruikt voor het verpakken van lange en smalle producten. 

Eindloos karton wordt op een pallet geleverd en zit zigzaggend als een z-vorm aan elkaar vast. Met de rillijnen vouwt het karton gemakkelijk om het product, waardoor u de juiste lengte kunt bepalen en het karton op de gewenste lengte kunt afsnijden. Met ons hoogwaardige eindloos karton kunt u niet alleen uw producten veilig verpakken en verzenden, maar ook uw merkidentiteit versterken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, contactgegevens of andere informatie. Neem contact op met ons voor advies op maat.

Vrijblijvend contact opnemen

Eindloos karton van Spee golfkarton

De kenmerken van eindloos karton

Eindloos karton is een veelzijdige en efficiënte verpakkingsoplossing die opvalt door zijn doorlopende en opvouwbare vorm. Daarnaast kenmerkt deze verpakking zich door:

  • Doorlopende vorm: Eindloos karton komt in een ononderbroken en lange strook, die in elke gewenste lengte kan worden gesneden. Hierdoor is het geschikt voor verpakkingen van diverse groottes en vormen.
  • Aanpasbare lengte: Doordat het karton op maat kan worden gesneden, wordt verspilling van materiaal geminimaliseerd en kunnen kostenbesparingen worden gerealiseerd.
  • Efficiënt gebruik van ruimte: Deze verpakking wordt vlak geleverd en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor de opslag- en transportkosten worden verminderd.
  • Flexibel inzetbaar verpakkingsmateriaal: Eindloos golfkarton kan worden gebruikt voor verschillende producten en toepassingen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is in diverse sectoren.
  • Op maat gemaakt: Wij leveren eindloos karton op maat. Hierdoor zijn individuele afmetingen en aangepaste vouwlijnen mogelijk.
  • Mogelijkheid om eigen bedrukking toe te voegen: Ons eindloos karton kan worden bedrukt met aangepaste ontwerpen, logo's of informatie voor een professionele uitstraling.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Eindloos karton: geschikt voor al uw te verpakken producten

Eindloos golfkarton biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor het verpakken van producten met diverse afmetingen en grote items. Dit veelzijdige verpakkingsmateriaal stelt u in staat om efficiënt aanpassingen te maken aan de verpakkingen, zodat deze perfect aansluiten op de specifieke afmetingen en vormen van uw producten. Bovendien is het kosteneffectiever dan het gebruik van individuele platen van golfkarton, waardoor het een geschikte optie is als uw bedrijf grote hoeveelheden verpakkingen nodig heeft met verschillede afmetingen.

Bij Spee Golfkarton begrijpen we het belang van maatwerk in verpakkingen. Daarom maken we alle onze verpakkingen volledig op maat, volgens uw specifieke vereisten en wensen. We streven ernaar om oplossingen te bieden die perfect passen bij de behoeften van uw producten en uw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte verpakkingsoplossingen.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Eindloos karton (fanfold) bestellen

Wij begrijpen dat een efficiënt verpakkingsproces en tevreden klanten van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Eindloos karton geeft u de vrijheid om uw eigen perfect passende dozen te creëren die perfect aansluiten bij uw producten. U kunt er ook voor kiezen om uw eindloos karton te laten bedrukken, waardoor uw verpakkingen een professionele uitstraling krijgen en uw merkidentiteit versterken.

Met ons Just in Time leveringsproces garanderen wij snelle en tijdige leveringen van hoogwaardig golfkarton, zodat u altijd op het juiste moment de benodigde hoeveelheid eindloos karton ontvangt. Daarnaast bieden we extra opslagmogelijkheden om aan uw logistieke uitdagingen te voldoen en uw verzendingen efficiënt te laten verlopen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van eindloos karton. 

Direct contact opnemen

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het