Palletdozen bij Spee golfkarton

Palletdozen, ook wel palletboxen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor een veilige verzending van producten op pallets. Dankzij het gebruik van stevig golfkarton met meerdere golflagen bieden deze dozen stevigheid en bescherming en omdat het product precies op de pallet past, is er geen sprake van overstek. Hierdoor behoudt de verpakking zijn stevigheid en wordt het risico op beschadigingen tijdens het transport verminderd. Dit maakt palletdozen ideaal voor een efficiënte verpakking van uw goederen, met name voor zware en kwetsbare goederen.

Bij Spee golfkarton leveren we alle palletdozen volledig op maat. Hierdoor kunnen ze optimaal worden gebruikt voor het soort pallet dat u gebruikt om uw producten mee te transporteren. U kunt uw palletdozen bij ons laten bedrukken. Bedrukking van de doos met uw logo, contactgegevens of andere informatie zorgt voor een professionele uitstraling. Ontdek hoe u uw producten professioneel kunt verzenden met onze palletdozen. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Bekijk alle mogelijkheden

Palletdozen van Spee golfkarton

De kenmerken van palletdozen

Palletdozen zijn geschikt voor grootschalige verzendingen en opslag van goederen. Deze dozen hebben verschillende kenmerken die bijdragen aan een efficiënte en veilige logistiek voor bedrijven met grote hoeveelheden producten:

  • Robuuste constructie: Deze dozen worden gemaakt van stevig golfkarton, waardoor ze een hoge draagkracht hebben en bestand zijn tegen het gewicht van gestapelde goederen.
  • Compatibiliteit met pallets: Palletdozen zijn specifiek ontworpen om te passen op pallets.
  • Stapelbaarheid: Palletdozen zijn ontworpen om efficiënt op elkaar te kunnen worden gestapeld. Hierdoor besparen ze ruimte in magazijnen en tijdens transport.
  • Aanpasbaar formaat: Spee golfkarton levert alle palletdozen volledig op maat. Met levering van de dozen in ieder gewenst formaat zijn deze geschikt voor producten van verschillende afmetingen.
  • Eenvoudige assemblage: Ondanks hun grote formaat zijn palletdozen gemakkelijk op te zetten, vaak voorzien van een laadklep voor een snelle productvulling.
  • Aanpasbare bedrukking: Onze palletdozen kunnen worden voorzien van aangepaste bedrukking met logo's of productinformatie.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

Palletdozen op maat laten maken

Bij Spee golfkarton hebben we voor iedere vraag een maatwerk oplossing en maken we alle palletdozen op maat. Dit is vooral handig wanneer u gebruikmaakt van afwijkende palletformaten. Onze op maat gemaakte dozen zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzamer, omdat er minder karton wordt verbruikt. Hierdoor wordt er ook minder lucht verzonden en heeft u mogelijk minder opvulmateriaal nodig. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw verpakking te voorzien van extra functionaliteiten, zoals een doos met deksel of een laadklep.

Naast maatwerk bieden we ook de optie om uw palletdozen met een flexobedrukking te laten bedrukken. Hierdoor wordt uw lading een effectieve reclame voor uw merk, waar deze ook naartoe gaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze opties. 

Direct contact opnemen

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

Palletdozen kopen

Bij Spee Golfkarton zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en duurzame palletdozen. Onze focus ligt op efficiëntie en klanttevredenheid en ons Just in Time leveringsproces zorgt ervoor dat u altijd op het juiste moment stevige palletdozen ontvangt voor uw zware en kostbare producten. We begrijpen het belang van veilige verpakking en verzending van uw goederen, daarom maken we palletdozen volledig op maat en werken we uitsluitend op aanvraag. Bovendien kunnen we uw palletdoos bedrukken om uw merkidentiteit te versterken.

Met onze snelle levering en extra opslagmogelijkheden kunt u uw deadlines halen en uw verzendingen efficiënt laten verlopen. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen voor palletdozen op maat uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het