UN dozen voor verzending van gevaarlijke stoffen

UN-dozen, ook wel bekend als dozen voor de verzending van gevaarlijke stoffen, zijn speciaal ontworpen kartonnen dozen die voldoen aan de richtlijnen en voorschriften voor het veilig verpakken en verzenden van gevaarlijke stoffen. Deze dozen zijn gecertificeerd volgens de voorschriften van de Verenigde Naties (UN) en zijn bestand tegen de mogelijke risico's die gepaard gaan met het transport van gevaarlijke stoffen.

UN-dozen worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals de chemische industrie, farmaceutische industrie en andere sectoren waarin gevaarlijke stoffen worden geproduceerd, opgeslagen of vervoerd. Ze zorgen ervoor dat gevaarlijke materialen veilig en conform de voorschriften worden verpakt en getransporteerd, met als doel de veiligheid van werknemers en andere mensen en het milieu te waarborgen.

Vrijblijvend contact opnemen

UN dozen bij Spee golfkarton

De kenmerken van UN dozen

Er zijn verschillende kenmerken van UN dozen die ze geschikt maken voor het transporteren van gevaarlijke goederen:

  • Constructie: UN dozen zijn gemaakt van stevig golfkarton. Ze worden gemaakt voor een speciale binnenverpakking zoals karton, kunststof of metaal, afhankelijk van het soort gevaarlijke stof dat ze moeten bevatten.
  • Lekvrij: UN dozen zijn ontworpen om te voorkomen dat gevaarlijke stoffen lekken tijdens het transport. Ze hebben speciale afdichtingen en sluitingen om ervoor te zorgen dat er geen vloeistoffen kunnen ontsnappen.
  • Etikettering: UN dozen moeten duidelijk worden geëtiketteerd volgens de voorschriften van de VN. Deze etiketten geven informatie over de inhoud en eventuele gevaren die ermee gepaard kunnen gaan. Het juist labelen van de dozen helpt mensen die met de dozen werken om te weten wat erin zit en hoe ze ermee moeten omgaan.
  • Testen en certificering: UN dozen moeten strenge tests ondergaan om ervoor te zorgen dat ze aan de vereiste normen voldoen. Deze tests omvatten het blootstellen van de dozen aan verschillende omstandigheden, zoals druk, temperatuur en vallen. Alleen de dozen die de tests doorstaan en aan de normen voldoen, worden gecertificeerd als UN gekeurde dozen.

Contactformulier.

Contactgegevens. Spee golfkarton Thomas Alva Edisonweg 7 6045 GN Roermond Limburg, Nederland Telefoonnummer: +31 475 595120 E-mailadres: [email protected]
Lees meer

UN dozen op maat

Bij Spee golfkarton begrijpen we dat de behoeften van klanten kunnen variëren als het gaat om het verpakken en vervoeren van gevaarlijke goederen. Daarom bieden we UN dozen op maat die perfect aansluiten bij de specifieke vereisten van onze klanten.

Onze UN dozen op maat worden met de grootste zorg en expertise vervaardigd, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Of het nu gaat om grote volumes of specifieke afmetingen, ons gespecialiseerd team werkt nauw samen met u als klant om de juiste UN dozen op maat te ontwerpen en produceren.

UN gekeurde dozen bij Spee golfkarton

Veiligheid staat voorop bij het transporteren van gevaarlijke goederen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan UN gekeurde dozen die voldoen aan de strenge normen en voorschriften van de Verenigde Naties. Onze UN gekeurde dozen zijn speciaal ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat gevaarlijke stoffen veilig kunnen worden verpakt en vervoerd.

Onze UN gekeurde dozen worden vervaardigd met hoogwaardig golfkarton, die bekend staan om hun stevigheid en duurzaamheid. Deze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en specificaties om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om chemische stoffen, giftige materialen of andere gevaarlijke stoffen, Spee golfkarton levert UN gekeurde dozen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Ontdek alle mogelijkheden

 

Spee Golfkarton
"Voor iedere vraag hebben wij een maatwerk oplossing"

UN gekeurde dozen kopen

Bij Spee golfkarton kunt u rekenen op volledig op maat gemaakte UN gekeurde dozen die zowel duurzaam als kostenefficiënt zijn. We bieden een persoonlijke aanpak en snelle levertijden om de ideale oplossing voor uw verpakkingsbehoeften te bieden. Of u nu geïnteresseerd bent in standaard UN dozen of op maat gemaakte varianten voor uw bedrijf, wij staan voor u klaar.

We streven er altijd naar om onze klanten op het juiste moment te voorzien van de juiste hoeveelheid golfkarton. Met ons efficiënte Just in Time leveringsproces kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw verpakkingsbehoeften tijdig worden vervuld. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare en tijdige levering, waardoor u een soepele logistieke ervaring heeft en uw producten snel en efficiënt kunt verpakken en verzenden.

Vrijblijvend contact opnemen

Direct contact opnemen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het